Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που αναφέρονται κατωτέρω ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες του Andros 4 All Seasons Villas & Suites, οι οποίες διατίθενται με άμεσο τρόπο online, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής, μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς. Με την πρόσβαση, την πλοήγηση και τη χρήση του ιστοχώρου μας ή/και κάνοντας κράτηση, αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων). Αυτές οι σελίδες, το περιεχόμενο και η δομή αυτών των σελίδων, καθώς και η υπηρεσία online κρατήσεων ανήκουν, λειτουργούν και προσφέρονται από την GLYNOS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και παρέχονται μόνο για την προσωπική σας, μη εμπορική χρήση, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω.

Πολιτική κρατήσεων

Το Andros 4 All Seasons Villas & Suites υπό τη διαχείριση του GLYNOS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μπορεί να απαιτήσει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να επιβεβαιώσει και να εγκρίνει την κράτησή σας μέσω της μηχανής κρατήσεων του ιστοτόπου. Ωστόσο, καμία χρέωση δεν γίνεται στην πιστωτική σας κάρτα που να αφορά την κράτηση. (εκτός μη επιστρέψιμης κράτησης). Διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προ-έγκριση της πιστωτικής σας κάρτας οποιαδήποτε στιγμή πριν από την άφιξή σας.

Standard Τιμή: Για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον κατάθεση το 30% του συνόλου, όταν πραγματοποιείτε αυτή.

Non refundable Τιμή: Για να πραγματοποιηθεί η κράτηση σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατάθεση ολόκληρου του ποσού της κράτησης.

Η ακύρωση μιας κράτησης είναι χωρίς χρέωση, με την προϋπόθεση της έγκαιρης ειδοποίησης και πάντοτε σύμφωνα με τους όρους της πολιτικής ακύρωση. Σε περίπτωση μη εμφάνισης εφαρμόζονται χρεώσεις σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης.

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας θα σας σταλεί προσωρινή επιβεβαίωση, η οποία θα περιέχει όλα τα στοιχεία της κράτησή σας. Στη συνέχεια, μετά την πληρωμή της προκαταβολής, θα λάβετε e-mail τελικής επιβεβαίωσης κράτησης.

Τα δωμάτια των οποίων η κράτηση έχει διασφαλιστεί με προκαταβολή, παραμένουν διαθέσιμα μέχρι την ώρα αναχώρησης (check out time) της επόμενης μέρας, η οποία έπεται της προγραμματισμένης ημερομηνίας άφιξης.

 

Πολιτική Καταλύματος

Check in απο τις 14:00 μ.μ ως τις 21:00 μ.μ. *Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε για την ώρα άφιξης ή τυχόν άλλες προτιμήσεις, επιθυμίες ή απορίες σας.)

Check out ως τις 11:00 π.μ. *Παρέχεται η δυνατότητα για late checkout μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, με επιπλέον χρέωση και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Οι τιμές είναι σε ευρώ ανά δωμάτιο και διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Καθημερινό στρώσιμο κρεβατιών και περιποίηση διαμερίσματος.

Αλλαγή λευκών ειδών κάθε τρεις ημέρες

Αλλαγή Πετσετών κάθε μέρα εφόσον βρίσκονται στο ειδικό καλάθι απλύτων

Η ασύρματη πρόσβαση στο internet είναι δωρεάν.

Το ιδιωτικό παρκινγκ παρέχετε δωρεάν.

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα πάρτι ή/και οι εκδηλώσεις.

Οι ώρες ησυχίας είναι μεταξύ 23:00 και 08:00.

 

Πολιτική ακύρωσης, τροποποίησης και μη άφιξης

 

Αίτημα για ακύρωση ή αλλαγή επιβεβαιωμένης κράτησης γίνεται δεκτό μόνον εγγράφως με email. Οι αλλαγές στις ημερομηνίες υπόκεινται στην διαθεσιμότητα, ισχύουν δε οι κανόνες ακύρωσης όπως αναφέρονται στην συνέχεια:

Η προκαταβολή και τυχόν επιπλέον πληρωμές επιστρέφονται στο ακέραιο αν η ακύρωση γίνει 30 μέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξη,

Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν η ακύρωση γίνει σε διάστημα λιγότερο των 30 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης,

Καθυστερημένη άφιξη χρεώνεται με το 100% του κόστους διανυκτέρευσης,

Για ακυρώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σας,

Για τις Standard Τιμές θα χρεωθείτε με το ήμισυ του κόστους των διανυκτερεύσεων που απομένουν μέχρι την αναχώρησή σας, όπως αυτή ορίζετε από την κράτηση.

Για τις Non refundable Τιμές δεν θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων, όπως αυτή ορίζετε από την κράτηση.

Πολιτική πληρωμής

Standard Τιμή: Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας θα σας ζητηθεί να κάνετε μια προκαταβολή για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η πληρωμή της προκαταβολή μπορεί να ολοκληρωθεί με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Eurobank ή μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς στον αναγραφόμενο στην κράτηση σας λογαριασμό μας. Κατά την αναχώρηση το υπόλοιπο θα πρέπει να καταβληθεί με μετρητά, κατάθεση σε λογαριασμό μας ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Non refundable Τιμή: Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας θα σας ζητηθεί να κάνετε μια πλήρη εξόφληση (100% του συνόλου) για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η πληρωμή μπορεί να ολοκληρωθεί με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Eurobank ή μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς στον αναγραφόμενο στην κράτηση σας λογαριασμό μας.

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τύπους πιστωτικών / χρεωστικών καρτών: MasterCard, Visa, American Express

Our offers
Close