ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Διαθέτουμε από στούντιο που μπορούν να φιλοξενήσουν έναν ταξιδιώτη μέχρι μεζονέτες που φιλοξενούν έως δεκατρείς επισκέπτες!

Το check-in είναι στις 14.00 και το check-out είναι στις 11.00.

Ναι, βάση διαθεσιμότητας και κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης μαζί μας.

Όλο το χρόνο, πραγματοποιούνται από και προς την Άνδρο καθημερινά πρωινά και βραδινά δρομολόγια. Θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε -> Δρομολόγια

Το Andros 4 All Seasons Villas & Suites έχει δωμάτια σε όλη την περιοχή της Άνδρου. Η μεταφορά από το λιμάνι μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο, κτελ και ταξί. Ανατρέξτε στην τοποθεσία που βρίσκεται το δωμάτιο σας και θα βρείτε ότι πληροφορία χρειάζεστε.

Ναι, υπάρχει χώρος στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες μας.

Φυσικά, ενημερώστε μας κατά την κράτηση σας.

Φυσικά, είναι άκρως φιλικό για οικογένειες και για αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια για να φιλοξενούν οικογένειες.

Ναι, η Down Town suite είναι διαμορφωμένη για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α).

Όχι, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους μας. Λόγω του οικολογικού του χαρακτήρα μας είναι 100% μη καπνιζόντων σε όλους τους κλειστούς χώρους και τα δωμάτια.

Ναι, κάθε δωμάτιο έχει το δικό του πλυντήριο ρούχων.

Ναι, σας παρέχουμε δωρεάν ασύρματο δίκτυο υψηλών ταχυτήτων σε όλους τους χώρους.

Είναι αποδεκτές οι MasterCard, Visa και American Express, όπως και οι χρεωστικές κάρτες. Για να αποτρέψουμε τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, η διαδικασία των κρατήσεων πραγματοποιείται σε ασφαλή διακομιστή που κρυπτογραφεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη πολιτική απορρήτου.

Φυσικά! Είμαστε διαθέσιμοι πάντα, για να σας απαντήσουμε για κάθε είδους δραστηριότητα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Εκδρομές γευσιγνωσίας κρασιού, θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοΐα και ψάρεμα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε!

Our offers
Close